Multidetektor "Bosch Universal Detect"


Multidetektor Bosch Universal Detect - en digital detektor för att snabbt kontrollera väggar, tak eller golv före borrning. Allt för en säkrare borrning.

Ett praktiskt instrument som är enkelt att använda tack vare en integrerad användarvägledning med animering och steg-för-steg instruktioner.


Bosch Universal Detect kräver ingen manuell kalibrering, det är bara att slå på den och starta sökningen. Perfekt vid installation av belysning och upphängning av hyllor, tavlor etc. Metall, ström och trä Multidetektorn lokaliserar metallföremål, strömförande kablar och trä.


För detektering av metallföremål i alla vanliga väggtyper är sökdjupet maximalt 10 cm. Den kan även användas till att söka strömförande kablar i alla vanliga väggtyper upp till ett maximalt djup på 5 cm och för träreglar är djupet max 2,5 cm.


LED-ljus och varningssignal. Med hjälp av lysdioden med trafikljussystem är det enkelt att läsa av och tolka resultaten. Den är även försedd med en ljudvarningssignal som kan sättas på eller stängas av vid behov. Drivs med 4 x AAA/LR03-batterier (ingår).
Priser


Övrigt

  • Samtliga priser inklusive moms
  • Avhämtning på Skultorpsmaskin (För hemleverans - kontakta oss för pris)
  • Betalning via Swish vid uthämtning eller faktura 10 dagar


Observera att uppvisande av giltig legitimation krävs för att hyra denna maskin.
Vi förbehåller oss rätten att neka en uthyrning!


PNG - BOSCH regelsökare
Bosch 02
Bosch 03

6 timmar

50 SEK

1 dygn

100 SEK / dygn

2 dygn

80 SEK / dygn

3 - 4 dygn

70 SEK / dygn

5 - 6 dygn

60 SEK / dygn

Vecka (7 dygn)

55 SEK / dygn