Multidetektor "Bosch Universal Detect"


Multidetektor Bosch Universal Detect - en digital detektor för att snabbt kontrollera väggar, tak eller golv före borrning. Allt för en säkrare borrning.

Ett praktiskt instrument som är enkelt att använda tack vare en integrerad användarvägledning med animering och steg-för-steg instruktioner.


Bosch Universal Detect kräver ingen manuell kalibrering, det är bara att slå på den och starta sökningen. Perfekt vid installation av belysning och upphängning av hyllor, tavlor etc. Metall, ström och trä Multidetektorn lokaliserar metallföremål, strömförande kablar och trä.


För detektering av metallföremål i alla vanliga väggtyper är sökdjupet maximalt 10 cm. Den kan även användas till att söka strömförande kablar i alla vanliga väggtyper upp till ett maximalt djup på 5 cm och för träreglar är djupet max 2,5 cm.


LED-ljus och varningssignal. Med hjälp av lysdioden med trafikljussystem är det enkelt att läsa av och tolka resultaten. Den är även försedd med en ljudvarningssignal som kan sättas på eller stängas av vid behov. Drivs med 4 x AAA/LR03-batterier (ingår).Priser

  • 60 SEK / dygn
  • 100 SEK / helg (fre 17.00 - sön 21.00)
  • Samtliga priser inklusive moms
  • Avhämtning i Skultorp, strax utanför Skövde
  • Betalning via Swish / kontant vid uthämtning / leverans


Observera att uppvisande av giltig legitimation krävs för att hyra denna maskin.
Vi förbehåller oss rätten att neka en uthyrning!


Bosch 02
Bosch 03
Bosch 01